Profielpagina van ManHunting

Naam: ManHunting

Leeftijd: 34 jaar

Actief sinds: 19-11-2012

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.70 en 1.80

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: blond

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: afhankelijk van mijn humeur, maar soms kan ik echt uren bankhangen en alleen tv kijken. andere keren zit ik vol energie en moet ik gewoon iets doen, maakt niet uit wat. Zolang ik maar de deur uit ben, shoppen, ff een stuk fietsen, uitgaan met the ladies en dan opeens dagen niks van mijzelf laten horen. Bij mij dus erg afwisselend 

Over mij:
Blond, E cup, sportief, gevoel voor humor, energiek, afwisselend humeur, slechtste kok hahah Ik krijg aandacht genoeg, maar ik vraag er ook vaak om. Soms kleed ik me wat te wijd, gewoon om de mannen te plagen. Dan mogen ze raden wat er onder mijn kleding zit! Maar dat is meer in de winter natuurlijk, want zomers is het gewoon hotpants en een bikini topje ;)

Over jou:
Even jullie aandacht mannen! Ik weet wat ik in huis heb en ik durf dat zeker te laten zien, als jij dat verdiend! Ik ben dol op mannen en ik hou ervan om me door mannen te laten verleiden, of gewoon te zien hoe zij mij het hof willen maken. Jullie mannen doen altijd jullie best om dat voor mij te doen.

Mijn foto's